Zasíťovaný pozemek pro bydlení s vlastním lesem na okraji Borušova. CP 21591m2

Cena:  3.990.000 Kč
nebo na hypotéku za 17.185 Kč měsíčně

Vlastnictví: neuvedeno
Druh: stavební - bydlení
Typ: prodej

Okres: Svitavy
Město: Borušov
Ulice:

posun vlevo
půdorys katastrální mapa Územní plán Fotka 1 Fotka 2 Fotka 3 Fotka 4 Fotka 5
posun vpravo
Zakázku nabízí: logo RK Reality Mozaika

Reality Mozaika

Lorencova alej 1098, Lanškroun, 563 01
tel: +420 606 631 877, mobil: +420 606 631 877
e-mail: info@reality-mozaika.cz, www: www.reality-mozaika.cz

Zakázku vyřizuje: makléř

Dana Beranová

telefon: 606631877
e-mail: dana.beranova@reality-mozaika.cz


číslo zakázky: REALITYMORAVA 2447
aktualizováno: 4.7.2024 16:05

Zadejte Váš email Zadejte Váš telefon
Dotaz
Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.
Zadejte Váš email Zadejte Váš telefon
 
1. termín 2. termín
Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.
Zadejte Váš email Zadejte Váš telefon
 
Nabízená cena Komentář k ceně
Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Popis zakázky


Hledáte místo pro klidné bydlení na kraji obce s možností chovu koní či jiných zvířat? Chcete bydlet, odpočívat a sbírat houby ve vlastním lese? Máme pro vás jedinečnou nabídku – pozemky s celkovou výměrou 21.591 m? pro výstavbu rodinných domů s vlastním lesem a pastvinou na okraji obce Borušov u Moravské Třebové. Jedná se o velmi hezké místo vhodné pro bydlení, rekreaci i podnikání, například v chovu koní či agroturistice.
Na prodávané pozemky navazují už jen zemědělské pozemky, což znamená, že případný chov zvířat nebude rušit žádné sousedy a vy budete mít klid pro své podnikání či realizaci svých volnočasových aktivit. Přístup je zajištěn po obecní komunikaci a inženýr... Pokračování popisu zakázky >>
ské sítě (voda, elektřina, kanalizace) jsou přivedeny na hranici pozemku. Pozemek je rovinatý a mírně svažitý a skládá se z několika na sebe navazujících parcel. Část z nich, konkrétně 4000 m?, je určena územním plánem pro výstavbu rodinných domů, zbývající část lze využít jako pastvinu nebo pro výstavbu budov souvisejících s chovem zvířat.
Na pozemku se nachází stavba dřevěného přístřešku o rozměrech 7 x 5,5 m bez základové desky, která není zapsaná v katastru nemovitostí. V případě zájmu je možné odkoupit i další navazující pozemek o výměře 18.484 m? se stavbou stodoly a dvěma rybníky. Nebo lze naopak koupit i menší část.
Tato nabídka představuje výjimečnou příležitost získat ucelený soubor pozemků v krásné přírodní lokalitě s dobrou dopravní dostupností do okolních měst. Moravská Třebová je vzdálena 7 km, Svitavy 19 km, Mohelnice 20 km a Olomouc 50 km. Obec Borušov se nachází 7 kilometrů severovýchodně od Moravské Třebové po státní silnici E35 směrem na Mohelnici. Na hranicích obce končí Pardubický kraj a začíná kraj Olomoucký. Nejbližší železniční stanice je Linhartice. Nadmořská výška obce je 380 m.
Borušov je malou obcí s 160 obyvateli, složenou ze tří dříve samostatných osad – Borušova, Prklišova a Svojanova. Obec se rozkládá podél toku Borušovského potoka a od východního okraje obce se rozprostírají rozlehlé lesy. Jihovýchodním směrem od Borušova se nachází chráněné území přírodního parku Bohdalov-Hartinkov. Místní část obce Svojanov je rekreační osadou s řadou chat, penzionů a rekreačních středisek. Osadou protéká potok Mírovka a na jeho toku je v severní části osady vodní nádrž Svojanov.
Borušovem prochází značená trasa lokální cyklostezky a Svojanovem modrá turistická značka. Po modré značce je možné dojít do Svojanova z města Mohelnice a dále pokračovat do rekreační obce Dolní Bušínov.
Pro venkovské bydlení v této lokalitě platí stanovené podmínky využití ploch, které zahrnují bydlení v bytových domech s příměsí nerušících obslužných funkcí místního významu, objekty pro chov drobného hospodářského zvířectva, oplocené i neoplocené zahrady s funkcí okrasnou, rekreační i užitkovou, sady, přístupy k jednotlivým stavbám a komunikační plochy kolem těchto staveb včetně potřebných parkovacích míst, objekty a liniové stavby sítí technického vybavení, které jsou potřebné pro funkci daného území, jednoduché stavby pro podnikatelskou činnost v oboru nevýrobních služeb, soukromé zdravotnické praxe (praktická, stomatologická, veterinární – pro drobná zvířata), maloobchodní prodej potravin nebo smíšeného zboží, zařízení veřejného ubytování do cca 10 osob, vodní toky a plochy, cyklostezky, cyklotrasy, parkovací místa pro návštěvníky podnikatelských zařízení, hřiště pro rekreační tělesnou výchovu, dětská hřiště, jejichž umístění nesmí narušit kvalitu obytného prostředí sousedních pozemků, rodinné farmy, jejichž činnost nesmí negativně ovlivňovat sousedící plochy, maloobchodní prodej průmyslového zboží, velkoobchodní prodej, samostatné objekty pro skladování, které musí být dopravně napojeny přímo z hlavní sběrné komunikace v území tak, aby nedocházelo k nárůstu dopravy v obytném území, a jednoduché stavby pro podnikatelskou činnost v oboru výrobních služeb.
Podmínkou umístění rodinných domů je realizace opatření, která zajistí zachování kvality obytného prostředí dle platných právních předpisů, aniž by narušovala soukromí obytných ploch a omezovala využívání přístupových komunikací. Nepřípustné využití zahrnuje průmyslové objekty, velkokapacitní objekty živočišné výroby, dálnice a rychlostní silnice, vysokotlaký plynovod a elektrické vedení velmi vysokého napětí, objekty pro školství a kulturní zařízení s produkcí obtěžující hlukem, zařízení veřejného stravování a ubytování nad 10 osob a hostinskou činnost.
Jedná se o lokalitu s navrženou výstavbou sedmi rodinných domů, které budou jednopodlažní s využitým podkrovím, respektující zachovalou urbanistickou strukturu původní obce. Rodinné domy musí mít šikmou střechu sedlovou o sklonu minimálně 30 stupňů. Zastavěnost pozemku vychází z vyhlášky 501/2006 Sb. o obecných požadavcích na využívání území, doporučuje se maximálně 50% zastavěnost pozemku, do které se počítají i všechny zpevněné plochy jako chodníky, parkovací plochy, terasy a podobně.
Celková výměra lokality činí 1,27 ha a dotčené pozemky se nacházejí v katastrálním území Borušov. Dopravní napojení je zajištěno ze stávající silnice III/31519, zásobování vodou prodloužením stávajícího vodovodního řadu, odvádění odpadních vod mechanicko-biologickou čistírnou odpadních vod a zásobení elektrickou energií ze stávajících přezbrojených trafostanic v obci.
Pokud vás tato nabídka zaujala, neváhejte nás kontaktovat pro více informací nebo prohlídku pozemku. Tato výjimečná příležitost čeká právě na vás!
<< Zkrátit popis zakázky

Podrobné informace Obytná plocha   Stavneuvedeno 
Elektřinaneuvedeno  Nadz. podlaží
Plynne  Výtahne 
Vodaneuvedeno  Sklepne 
Koupelnaneuvedeno  Balkónne 
Telefonneuvedeno  Lodžiene 
Vytápěníneuvedeno  Garážne 
Inž.sítěneuvedeno  Parkovištěne 

počet zobrazení 15x

Další nemovitosti tohoto prodejce