Svitavy - ordinace, komerční prostory na Hraniční – zdravotnický dům

Cena: cena v RK
Informace k ceně: Cena - info v RK
Druh: kancelářské prostory
Typ: prodej
Okres: Svitavy
Lokalita: Svitavy
PENB: G
Aktualizace: 14.05.2024 01:26
Číslo zakázky: 6522710
Stav: dobrý
Vlastnictví: osobní
Zastavěná plocha: 281 m2
Počet pater: 1
Patro: 1
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Parkoviště: ano
Nabízíme k prodeji ordinaci ve známém zdravotnickém zařízení na ulici Hraniční. Ordinace je situovaná v přízemí, s bezbariérovým vstupem. Lze ihned využívat, případně upravit dle potřeb. Budova byla postavena v roce 1996 a je v dobrém udržovaném stavu. Prostory ordinace/komerčních prostor mají podlahovou plochu 68,3 m2. Skládají se z čekárny, ordinace, sesterny, hygienického zařízení a šatny. Čekárna má svůj vlastní vchod z chodby. Sociální zařízení pro pacienty jsou společné na chodbě. Ordinace má své vlastní zařízení formou WC a sprchového koutu.
Tyto prostory jsou možné i rekolaudovat na bytovou jednotku 3+kk. Na více místech je vyvedena voda a odpady, lze tak řešit dispozici s velkou variací.
Jednotka je vytápěna vlastním plynovým kotlem, na pojeným na ústřední topení. Orientace jednotky je na východ. Pro více informací nás neváhejte kontaktovat.
Realitní makléř:

Matěj Vítek
tel: 420 538 728 645

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 37 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop