Prodej investičního domu Radiměř

Cena: 9 000 000 Kč
Financování:na hypotéku za 38 763 Kč měsíčně
Druh: objekty pro výrobu
Typ: prodej
Okres: Svitavy
Lokalita: Radiměř
PENB: G
Aktualizace: 16.05.2024 13:38
Číslo zakázky: 6507460
Stav: výborný
Vlastnictví: jiné
Zastavěná plocha: 1667 m2
Výměra pozemku: 2591 m2
Počet pater: 2
Patro: 4
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Telefon: ano
Plyn: ano
Sklep: ano
Garáž: ano
Výtah: ano
Parkoviště: ano
Nabídka prodeje: Unikátní příležitost v Radiměři – bývalá výrobna s potenciálem!

Hledáte prostor pro vaše podnikatelské plány nebo sníte o vytvoření jedinečného bydlení? Představujeme vám exkluzivní nabídku prodeje bývalé výrobny firmy Ipak v srdci malebné obce Radiměř.

Klíčové informace:

Adresa: Radiměř 181
Plocha: téměř 2000 m2
Podlaží: 3
Stav: Výborný technický stav
Energie: Fotovoltaická elektrárna na střeše o výkonu 30 kWp s bateriovým úložištěm
Popis objektu: Tento rozlehlý objekt se rozkládá na třech podlažích a nabízí neomezené možnosti pro jeho využití. Ať už máte vizi otevřít zde moderní kanceláře, vytvořit prostor pro umělecké ateliéry, zřídit luxusní bytové jednotky nebo zde založit komunitní centrum, nebo penzion pro seniory, tento dům vám poskytne ideální základnu pro realizaci vašich snů.

Technické vybavení: Objekt je ve výborném technickém stavu, což znamená minimální počáteční investice do rekonstrukce. Navíc, díky fotovoltaické elektrárně na střeše s bateriovým úložištěm můžete výrazně ušetřit na energiích a přispět k ekologickému provozu vašeho podnikání, nebo provozu jakéhokoli jiného záměru.

Lokalita: Nemovitost se nachází v centru Radiměře, což zajišťuje skvělou dostupnost do Svitav, nebo Letovic. Obec je známá svou přátelskou atmosférou a bohatým společenským životem, což představuje další bonus pro potenciální investory nebo obyvatele.

Příležitost: Tento objekt je skutečně unikátní příležitostí pro ty, kteří hledají prostor s charakterem a potenciálem. Nechte svou kreativitu rozkvést v prostředí, které podporuje inovace a osobní růst.

Pro více informací nebo domluvení prohlídky kontaktujte naši realitní kancelář. Těšíme se na vaše nápady a plány, které společně proměníme v realitu!
Realitní makléř:

Robert Müller
tel: +420 226 256 126

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 41 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop