Prodej rodinného domu nebo chalupy v Dětřichově u Svitav s velkou zahradou 5204 m2.

Cena: 4 242 000 Kč
Informace k ceně: včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetn
Financování:na hypotéku za 18 270 Kč měsíčně
Druh: rodinný dům
Typ: prodej
Okres: Svitavy
Lokalita: Dětřichov
PENB: G
Aktualizace: 19.02.2024 11:17
Číslo zakázky: N08679
Stav: výborný
Zastavěná plocha: 324 m2
Výměra pozemku: 5204 m2
Postaveno z: jiné
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Topení: ano
Sklep: ano
Garáž: ano
Parkoviště: ano
Exklusivně nabízíme na prodej rodinný dům v obci Dětřichov, která se nachází mezi městy Svitavy, Moravská Třebová a Lanškroun. Klidný ráz krajiny vás přenese na pohádkově klidné místo, do chaloupky s dvorkem, posezením a velkým pozemkem u domu. Interiér domu prošel před 7 lety rekonstrukcí a v současné době poskytuje zázemí v obytné části o dispozici 2+1, velkou garáží a možností přístavby dalších pokojů v podkroví.
Do obytné části se vchází po schodišti, kde za vstupními dveřmi je zádveří a následuje chodba obdélníkového tvaru, kde vpravo se nachází kuchyně s jídelním prostorem, krbem a vstupem do koupelny s WC, kde se nachází i elektrický bojler na ohřev TUV. Vlevo na chodbě je vstup do obývacího pokoje, který je průchozím do ložnice. Naproti zádveří se nachází vstup do kotelny se zánovním centrálním kotlem na TP, kde je zároveň vstup i do menšího, suchého sklípku, který může sloužit jako vinný sklípek. Kotelna je průchozí na dvůr, kde je vlevo kryté posezení a za ním vstup na zahradu, kde se nachází další posezení a gril. Vpravo je vstup do garáže a také dílna a zároveň sklad sezónních věcí. Prostorná garáž s vysokými vraty a vysokým stropem může poskytnout zázemí pro kutily i opraváře aut. Před garáží je vjezd i do zastřešeného venkovního parkování pro auta.
Pozemky za domem jsou v mírně svažitém terénu, za nimi se v dáli pase daňčí a dokreslují celé kouzelné prostředí. Ostatně plocha o výměře přes 5000 m2 skýtá možnost chovu hospodářských či lesních zvířat taktéž.
Dům je k dispozici po dohodě s majiteli. Dětřichov je obec s částečnou občanskou vybaveností.
Realitní makléř:

Michal Heger, Mgr.
tel: 420732901054

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 466 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop