Prodej družstevního bytu 1+kk v novostavbě ve Svitavách

Cena: 2 860 500 Kč
Informace k ceně: cena při převodu do OV, včetně provize, včetně prá
Financování:na hypotéku za 12 320 Kč měsíčně
Druh: byt 1+kk
Typ: prodej
Okres: Svitavy
Lokalita: Svitavy
Ulice: Ottendorferova
PENB: B 60 kWh/m2/rok
Aktualizace: 16.05.2024 11:56
Číslo zakázky: 53/2023
Vlastnictví: družstevní
Obytná plocha: 41 m2
Počet pater: 5
Patro: 2
Postaveno z: cihla
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Topení: ano
Balkon: ano
Sklep: ano
Nabízíme k prodeji - převodu družstevní podíl vážící se k bytu o velikosti 1+kk (41,2 m2) – 2.03, který bude umístěn ve 2. nadzemním podlaží v probíhající výstavbě bytového domu ve Svitavách na ulici Ottendorferova, odkud je výborná dostupnost do centra města i k veškeré občanské vybavenosti. Dispozice bytu bude tvořena pokojem s kuchyňským koutem (bez kuchyňské linky), koupelnou (osazen bude sprchový kout, umyvadlo, připojení na pračku) s WC, předsíní, šatnou a balkónem. K bytu náleží zděná sklepní kóje. Byt bude orientován na jih.
Celá stavba je realizována ve vysokém standardu s energetickou náročností B – velmi úsporná. Osazena budou kvalitní okna s trojsklem, podlahové vytápění, rekuperace zajišťující stálý přísun čerstvého vzduchu bez nutnosti větrání (úspora na energiích). Zřízena bude příprava pro možnost budoucího připojení fotovoltaické elektrárny. V domě bude instalován výtah.
V průběhu výstavby lze po dohodě vybrat zařízení bytu z nabízeného standardu dle přání klienta (podlahové krytiny, obklady a dlažby, interiérové dveře a vybavení koupelny). V případě zájmu, po dohodě možnost klientských změn i nadstandardního zařízení (například osazení předokenních rolet či žaluzií, změna dispozice).
Cena za převod družstevního podílu činí 1.099.000,-- Kč + 12.000,- Kč základní vklad do družstva. Převod bytu do osobního vlastnictví je možný dle stanov družstva, právních předpisů, smluvních podmínek Smlouvy o úvěru, financujícího peněžního ústavu. Doplatek anuity při převodu bytu do osobního vlastnictví činí 1.761.500,-- Kč. Při měsíčních splátkách anuity bytové družstvo garantuje úrok 3,49 % minimálně po dobu dvou let od kolaudace nemovitosti.
K bytu lze koupit - převést družstevní podíl vážící se k vnitřnímu garážovému stání (od 509.990,-- Kč) nebo venkovnímu parkovacímu stání v uzavřeném areálu (á 99.900,-- Kč).
Předpokládané dokončení stavby 4/2025. Podrobnosti k připravovanému projektu i k již realizované výstavbě naleznete na webových stránkách družstva. Pro více informací či sjednání osobní schůzky kontaktuje makléře.
Realitní makléř:

Jan Burda
tel: 420774445734

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 55 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop